2022-02-25 14:29:43• hírek • Szatmár.ro

Humanitárius ötletbörze – Pályázati felhívás 8-12 osztályos diákok számára

illusztráció/ freepik.com
illusztráció/ freepik.com

A Hans Lindner Alapítvány pályázatot hirdet 8-12 osztályos diákok számára a Humanitárius Ötletbörze néven.

Az szervezők olyan 2-4 létszámú diákcsapatok jelentkezését várják, akik felismernek egy helyzetet, ahol egy bajba jutott személynek vagy egy embercsoportnak külső segítségre van szüksége. A helyzet megoldására tett javaslatokat a diákoknak kell megfogalmazniuk egy egyszerű tervben. Egy olyan segítségnyújtási akcióra kell gondolniuk, amelyet a diákcsapat az alapítvány pénzügyi támogatásával önmaga kivitelezne.

A programban való részvételi szándékot e-mailben kell jelezni 2022 március 15-ig a Beiratkozási űrlap kitöltésével, amely letölthető az alapítvány honlapjáról (www.fundatiahanslindner.ro).

A terveket egy maximum 3 oldalas dokumentum formájában online kell elküldeni az office@fundatiahanslindner.ro e-mailcímre 2022 április 15-ig. A beérkezett terveket szakmai zsűri értékeli. A legtöbb pontot gyűjtő tervek kidolgozóit az alapítvány vásárlási utalványok formájában jutalmazza.

Az eredményhirdetésre április 22-én kerül sor. A legtöbb pontot elérő terv megvalósításra kerül, melyhez az alapítvány penzügyi segítséget fog nyújtani.

Azok a diákok és vezetőtanárok, akik a határidőn belül megfelelő tervet nyújtanak be, önkéntes tevékenységük elismeréseként részvételt igazoló oklevelet kapnak.

A pályázathoz szükséges dokumentumok (Beiratkozási űrlap, illetve űrlap a terv bemutatásához) az alapítvány honlapjáról letölthetők. További információ: Hans Lindner Alapítvány, Boros Beáta (Mobil: 0735871207)

„Legyetek a szem, amely észreveszi a gondot és legyetek a kéz, amelyik segít”

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: